Az Ön oktatója

Micski Marianna vagyok, nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó. Executive business coachként különösen fontosnak tartom a helyesen megválasztott és alkalmazott illem, etikett és protokoll szabályok betartását az üzleti, vállalati és a magánélet területén egyaránt. Úgy gondolom, hogy csak egy jól átgondolt és alkalmazott, helyes viselkedési és kommunikációs stílus vezethet minket sikerre, természetesen a szakmai hozzáértést és tudást kiegészítve.

Az elmúlt közel harminc évet az üzleti életben, a szállodaipar, a rendezvényszervezés és oktatás területén töltöttem. Munkám során arra a felismerésre jutottam, hogy bizonyos visszatérő viselkedés- és illembeli hiányosságok napi szinten jelenlévő nehézségeket generálnak, lassítva az együttműködést, ezáltal gátolva a szervezet sikeres működését vagy az egyén előre jutását, sikerességét.

Ekkor határoztam el, hogy szeretnék az egyénben rejlő lehetőségek megtalálásában és kibontakoztatásában segítséget nyújtani, elsősorban az igényekhez leginkább illeszkedő viselkedési, kommunikációs formák fontosságának hangsúlyozásával, amely az egymás közötti kapcsolattartás kulcsa az élet minden területén. A célom eléréséhez szükséges tudást a legjobb oktatási intézményeknél (Granadai Egyetem, ISPD – Protocol and Diplomacy, az Európai Parlament protokoll képzése-Brüsszel, George Washington Egyetem) sajátítottam el. A különböző képzéseken tanult módszerek és saját tapasztalataim által, hatékonyan segítem elő a hozzám forduló egyének tanulási és fejlődési folyamatait. Továbbképzések, csoportos és egyéni tréningek keretén belül, teljes mértékben cégre, vállalatra, hivatalra és személyre szabva állítom össze az oktatási anyagot, ezzel is segítve a különböző területeken dolgozók képzését, munkáját, életét.